Новий курс? Чого прагне Тимошенко?

Мені хтось пояснить - Чому Новий курс, нова стратегія? Може бути лише інтеграція з Заходом. І саме цим курсом рухається Україна. Інший шлях пролягає в напрямку Московії, країни-агресора. В першому випадку ми будуємо країну по цивілізованих європейських нормах. В іншому повертаємось в совок.

Чого прагне ця пані?

фото з сайту politeka.net

А я вам скажу чого - вона прагне влади. І лише влади! А вже маючи владу... Втім, достатньо згадати останнє її прем'єрство.

А чого вона досягла в житті? А я вам скажу - нічого. І кожен її прихід до влади закінчувався провалом для економіки держави. Натомість, масштаби розкрадання бюджету сягали нових висот. Достатньо згадати її газові контракти з Московією

А що вона вміє? А я вам скажу - байки розповідати та обіцянки роздавати. А ще - вона спеціаліст по газових оборудках. От як приклад: вона розповідає про український газ, за рахунок якого знизить ціну. І виникає питання - якщо той український газ такий дешевий та його так багато, навіщо було підписувати контракт з Газпромом? Та ще й по такій ціні, та ще й на таких умовах?

То ж, ми ще раз хочемо на граблі?
Ото ж бо...

Матеріал в тему - politeka.net

Дописати коментар

0 Коментарі