Коротко про новини від 4 травня 2019 року.

МВФ готовий і надалі підтримувати Україну. Про це заявила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард. Під час розмови з главою держави вона наголосила на важливості забезпечення незалежної діяльності Національного банку України. Також посадовець відзначила макрофінансову стабільність в державі та успішне функціонування банківської системи.

фото з сайту 5 канал

За минулий рік "ПриватБанк" збільшив чистий комісійний дохід, тобто прибуток від надання послуг та проведення банківських транзакцій, у півтора раза – до 15,2 млрд грн. Такі дані наведено в підтвердженому аудиторською компанією E&Y річному звіті банку.

Газета "ДЕНЬ" повідомляє, що з наступного року дизельним автомобілям старше 15 років буде заборонено заїжджати за кільцеву дорогу довкола Амстердама. Загалом влада Амстердама вирішила заборонити з 2030 року в’їзд до міста дизельним і бензиновим автомобілям.

фото Автосвіт

Синкел у справах монашества у Львівській архієпархії Української греко-католицької церкви Юстин Бойко, працюючи в Центральному державному історичному архіві у Львові, знайшов неопублікований заповіт митрополита Андрея Шептицького. Про це можна дізнатись на сторінках "Історичної правди".

Дописати коментар

0 Коментарі