Хроніка гібридної війни

Хроніка гібридної війни.

Автор - Серж Марко.
Видавництво - Surkov Publisher.
Серія - Гібридна війна в Україні. XXI сторіччя.
Мова - українська.
Рік видання - 2016.
Кількість сторінок - 252.
Ілюстрації - чорно-білі, кольорові вклейки, карти.
Палітурка - тверда.
ISBN - 978-966-542-613-4, 978-966-542-602-8

ПРИДБАТИ КНИГУ

Ця книга й досі серед хітів продаж. Чим обумовлений такий успіх? Напевно тим, що автору вдалось стисло та аргументовано, оперуючи конкретними фактами, розповісти про події, які відбуваються на сході України: від російської анексії Криму, через Савур-Могилу та збитий "Боїнг" до оборони Дебальцівської лінії. В основі книги - сотні свідчень безпосередніх учасників та опрацьованих документів. Тому вона не втрачає своєї актуальності і понині і буде цікавою та корисною не лише фахівцям, але й пересічному читачеві. Ось думка одного з них:
"Книгу рекомендую. Не только специалистам в области военного дела (в книге много карт и хронологических таблиц). Она будет полезна всем патриотам - настоящим и будущим. Она будет полезна "скрытым сепаратистам", ибо открывает глаза на "их там нет". Книга эта в будущем может стать основой для написания правдивых учебников по истории современной Украины, раскрывая самые трагические ее страницы".
Сергей.


Про російськомовне видання цієї книги я вже писав (дивись - https://shklyarenko.blogspot.com/2016/11/blog-post_15.html).

Дописати коментар

0 Коментарі